KOMPANIA GOGAJ-AG ËSHTË NJË KOMPANI PRESTIGJIOZE ME NJË GAMË TË GJËRË ARTIKUJSH NGA FUSHA E NDËRTIMTARIS, SANITARIS, UJËSJELLSIT, NGJYRAVE, FASADAVE, MATERIALIT PËR NGROHJE QËNDRORE, MATERIALIT ELEKTRIK, TEKINIKËS SE BARDHË, PAISJEVE TË TEKNOLOGJISË INFORMATIVE, MOBILERISË SI DHE KUZHINAVE ITALIANE SIPAS DËSHIRES SUAJ.

MOBILJE

GAME E GJËRË E PRODUKTËVE

SANITARI

ÇDO GJË PËR BANJON TUAJ

TEKNIKË E BARDHË

SHIJONI INOVACIONET E REJA VETËM TEK NE!

24 Vite sukses

Si u zhvilluam kaq shpejtë?

Themelimi

Kompania GOGAJ-AG u themelua me 1991 nga z.Isuf Cacaj, si një biznesmen shumë i ri por me një vizion shumë të qartë se si do duhej të dukej kompania e tij në etapa të ndryshme kohore.

Shitja e pijeve me shumicë dhe pakicë

Në fillim kompania jonë u përqendrua më shumë në shitjen me shumicë të pijeve alkoholike dhe joalkoholike

Lufta ndërpreu aktivitetin tonë

Në vitin 1998-1999 kompania jonë ndaloj aktivtetin për shkak të luftës në Kosovë.

Paslufta e gjeti kompanin tonë të shkatërruar terësisht.

Duke e parë nevojën e madhe që Kosova e shkatërruar nga lufta të rindertohet dhe duke i marrë parasyshë kërkesat e medha të tregut në lëmin e ndertimtarisë Kompania jonë u përqendrua në importimin dhe shitjen e artikujve të ndryshem dhe kualitativ në fushën e ndertimtarisë.

Gogaj Ag arriti të bëhët përfaqësues i 50 brendeve me të njohura për Kosovë

Kompania jonë arriti një rritje të lartë falë korrektësisë dhe cilesisë andaj nga kërkesa e larte për produkte tona arritëm të ofrojmë brendet me të njohura për ndertimin e shtepisë duke filluar nga materiali ndertimor,ujësjellsi,termoizolimi deri tek teknika e bardhë dhe mobileria!

Aktivizimi i qendrës logjistike 5,000 m2

Risi tek GOGAJ-AG është edhe aktivizimi i qendrës logjistike me një sipërfaqe mbi 5,000 m2 e cila ju ofron blerësve me shumicë një komoditet edhe më të madh gjatë blerjes si dhe një shërbim edhe më cilësorë.

Sot lider në terë tregun e Kosovës

Tani kjo kompani është elite në terë tregun e Kosovës dhe ka me shumë se 85 punetorë të rregullt dhe një numer të konsiderushem të punetorëve të tjerë sezonal.

4 arsyeje

për të bashkëpunuar me ne!

Një ndër pikat kryesore e zhvillimit të kompanisë tonë ka qenë korrektësia, dhe atë vazhdojmë ta ruajmë me fanatizëm.

GOGAJ AG ju ofron çdo gjë që i nevoitet shtepisë tuaj, duke filluar nga Mobilijet, termo izolimet, ngrohja qendrore, vegla puna, hidroizolime, teknikë e bardhë, pllaka graniti, kuzhina, ndriçim, dekorime, ngjyra (fasada), laminat, banjo komplet etj!

Sot numerojmë mbi 150 brende që përfaqëson kompania jonë, produktet tona janë me standarde europiane!

GOGAJ-AG posedon qendrën logjistike me një sipërfaqe mbi 5,000 m2 e cila ju ofron blerësve me shumicë një komoditet edhe më të madh gjatë blerjes si dhe një shërbim edhe më cilësorë.

Gogaj Ag siguron një sistem të zhvilluar transporti, për të shpërndarë produktet sipas kërkesave dhe porosive të klientëve!

VIDEO REKLAMA

Kampanja jonë e re që është duke u transmetuar në Radio Televizionin Publik të Kosovës

5000

m2 LOGJISTIKA

48

BRENDE

85

Punonjës të rregullt

45000

Artikuj

LOGJISTIKA

OBJEKTET GOGISHTA

Keni ndonje pyetje?

Jemi të gatshëm në çdo kohë t’ju përgjigjëmi!