Albanian English German

Për Gogaj Ag

Kompania GOGAJ-AG është një kompani prestigjioze me një gamë të gjërë artikujsh nga fusha e ndërtimtaris, sanitaris, ujësjellsit, ngjyrave, fasadave, materialit për ngrohje qëndrore, materialit elektrik, tekinikës se bardhë, paisjeve të teknologjisë informative, mobilerisë si dhe kuzhinave italiane sipas dëshires suaj.

Produktet e reja


Tjera Shkallë Tavani

Shkallë tavani të kualitetit të lartë

nga druri me mbajtje peshe deri 150kg

prodhim Austriak nga minka

Transportimi në mbarë vendin gratis.

E Gatshme në DepoMobileri Kolltuqe modele të ndryshme

 

 Vizitoni dyqanet tona dhe do gjeni lloje

 dhe modele të ndryshme.

Transportimi në mbarë vendin gratis.

E Gatshme në DepoSanitari Dush Bateria

Risi tani ofrojme cdo lloje të dush baterive

Modele të ndryshme në sallonet tona 

 

 

E Gatshme në DepoKamina Kamin i ri me pellet

Tani ne dyqanet tona ofrojme kamina me pellet

Lartësia 870 mm

Gjërësia 500 mm

 

E Gatshme në Depo


Shtyp

Keramika feed

Emri Kodi Pamja e Produktit Pershkrimi  
F13950042 7896 Floor Blue 33X33 Shikoje
F13001026 5648 Floor Brown 33X33 Shikoje
F13660722 8521 Floor Grey 33X33 Shikoje
F13950026 1587 Floor Brown 33X33 Shikoje
F13580920 4583 Floor Ivory 33X33 Shikoje
F13660764 7518 Floor Green 33X33 Shikoje
F13580911 7532 Floor Beige 33X33 Shikoje
F13544116 1475 Floor Bone 33X33 Shikoje
F13660732 4256 Floor Brick 33X33 Shikoje
F13001011 1573 Floor Beige 33X33 Shikoje
F13662020 7426 Floor Ivory 33X33 Shikoje
F13950047 7412 Floor Pink 33X33 Shikoje
F13001016 7861 Floor Bone 33X33 Shikoje
F13662032 2739 Floor Brick 33X33 Shikoje


  • «« Fillo
  • « Faqja e Kaluar
  • 1
  • Faqja e Ardhshme »
  • Mbaroje »»


Shfaqja ne ekran #  
Rrezultatet 1 - 14 of 14

Zgjedhje pa fund

Promocion Gogaj AG

Oferta Ditore

Elektronikë Tjera...
Samsung Sm TV FULL HD Samsung Sm TV FULL HD
Televizor LCD LED SAMSUNG T24A55024 inch - Full HD...Readmore

Kush është në linje

Momentalisht kemi 33 mysafirë në linjë

Përdorni Sot

Reklama TV